Top-10.dk

Din guide til et billigt domæne

top-10.dk-om-os

Hvad Top 10 laver

Top-10.dk tilbyder dig guides og anbefalinger på diverse produkter til din hjemmeside. Jeg forsøger altid at give dig de bedste løsninger til dig og dit behov.

Jeg hjælper dig med at besvare dine spørgsmål og bedre kunne forstå, hvordan man opsætter sin egen hjemmeside. Dette er bl.a. angående et billigt domæne, webhotel løsninger og WordPress. Læs eventuelt mine guides til, hvordan du får et billigt domæne, og hvordan du får et billigt webhotel.

Hvordan Top 10 tjener penge

Jeg samarbejder med udbydere, så du nemt kan få de bedste løsninger, til den bedste pris. Vores partnere tilbyder affiliate links, hvorved jeg kan tjene penge på at hjælpe andre med at finde, hvilken løsning, der fungerer bedst for dem. Lad mig opstille et eksempel for dig, så det er nemmere at forstå, hvis du ikke i forvejen kender til affiliate linking.

Du står og mangler et billigt domæne. Min partner, fx Nordicway, tilbyder sådan et domæne, og derfor kan jeg tilbyde dig deres tilbud. Du trykker på deres produkt (fra en af mine guides), og derved bliver du videreført til Nordicways hjemmeside. Når du laver en ordre på deres side, får jeg en procentdel eller fast beløb, da jeg har hjulpet dig på vej til Nordicway. Dette er affiliate linking, også kaldet affiliate marketing.

Kontakt os

Top-10.dk er startet i 2022 og er derfor en relativ ny side. Jeg bestræber mig for at kunne give dig nyt og lærerigt content, så ofte som muligt, og hvis du har forslag eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg sidder klar til at hjælpe dig.

Top-10.dk er drevet fra hjertet af Aarhus.